L'hamburguesa del mes

Devoreu la nova hamburguesa Timesburg de carn 100% ecològica dels Pirineus, amb crema de feta i iogurt. Només disponible aquest nvovembre!
cof
cof
Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

Si sou amants de les hamburgueses, segur que ja heu tastat més d’una vegada alguna de les delicioses propostes de Timesburg amb una birra Moritz ben bona i fresca (quin gran maridatge!). Doncs prepareu-vos, perquè esteu de sort: arriba el novembre i, amb ell, una nova hamburguesa Timesburg que us farà llepar-vos els dits. Es tracta d’una nova creació feta amb carn 100% ecològica dels Pirineus que ve acompanyada de rodanxes de tomàquet amb una deliciosa crema de formatge feta i iogurt, gerds, orenga i petits tocs de crema de vinagre de Mòdena. Tot això dins un cruixent pa de vidre del qual no en deixareu ni les molles.

Una hamburguesa ben completa, veritat? Doncs no us ho penseu gaire perquè aquest plat estarà disponible exclusivament durant aquest mes. Aprofiteu l’oportunitat i reserveu-vos un dia per anar a algun dels vuit locals que tenen oberts per tota la ciutat. I si sou dels que prefereixen assaborir els àpats al sofà de casa vostra, recordeu que també tenen servei take away. Ho teniu tot a favor vostre! I si ja l’heu tastada o us quedeu amb gana, a la seva carta trobareu més de quinze varietats d’hamburgueses gurmet, elaborades amb carns selectes i preparades a la graella amb ingredients frescos i naturals. Ah, i no oblideu afegir a la comanda les seves patates fregides!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat