Neix una nova proposta que farà les delícies de tots els foodies de casa nostra: Malquerida & Food. Una proposta que s’endinsa en els millors restaurants llatinoamericans de Barcelona a la recerca dels millors plats de cada país per acompanyar-los d’un nou estil de cervesa: Malquerida, creada per ser maridada amb receptes de cuina llatina.
Són catorze els restaurants que hi participen i cada un proposa un plat diferent, maridat amb una Malquerida, per un preu que oscil·la entre 7 i 19 euros (i cal dir que la meitat no superen els 10). Entre els mexicans, podeu triar entre diverses opcions, com la taquería Niño Viejo (Av. Mistral, 54), que proposa la torta tres cerditos, farcida amb papada de porc. També hi ha diverses opcions peruanes per llepar-se’n els dits, com el cebiche mixt del restaurant Yakumanka (València, 207), i veneçolanes, com l’arepa pabellón, de guisat de vedella, de La Taguara Arepería (Rec, 10). El Salvador està representat per La Querida (Pg. Pujades, 33), que proposa el plat oficial del país, les pupusas salvadorenques, però fetes amb l’estil de la Wendy, l’ajudant de cuina, i que poden ser vegetarianes o de carn de porc. També podeu assaborir el Brasil més amazònic de la mà del Rio D.O.C (Sardenya, 56) i la seva tapioca de carn seca, farcida de carn de vedella, i l’Argentina més autèntica, amb els chorizos a la pomarola que proposa La Tavernícola (Roc Boronat, 70).
Consulteu la llista completa de propostes i els horaris de cada restaurant al web de Gastronosfera. I recordeu, no deixeu passar aquesta deliciosa i exòtica proposta perquè només estarà disponible fins al 2 de desembre!