Masterclass: xef Miquel Antoja al ROC35

Miquel Antoja és un xef creatiu, meticulós, sofisticat, polivalent… Són conceptes que descriuen el seu potencial en les cuines.
  • Què fer, Classes i tallers
Publicitat

Time Out diu

La seva passió per la gastronomia és total, ell mateix es considera meitat cuiner de receptes salades i meitat pastisser. Va començar amb els seus estudis de cuina a Sant Pol de Mar, on va descobrir que aquesta era la seva passió real. Des de llavors, gràcies a la seva dedicació i esforç, ha treballat en les cuines de nombrosos restaurants prestigiosos on s'ha format amb cuiners com Ramón Freixa i Carme Ruscalleda.

Les receptes

Morat: 'Salmorejo' de remolatxa i maduixa
Verd: Crema 'acipicant'
Groc: Pasta amb safrà
Blau: Rap amb flor de Clitoria
Taronja: Xai amb sobrassada
Marró: Textures de xocolata

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà