1. Meat & Fire
    Foto: Meat & Fire Meat & Fire
  2. Meat & Fire
    Foto: Meat & Fire Meat & Fire
  3. Meat & Fire
    Meat & Fire Meat & Fire

Meat & Fire

Neix Meat & Fire, el primer festival gastronòmic de Barcelona dedicat a la carn i el foc que se celebrarà al Moll de la Fusta el 2, 3 i 4 de juny
  • Què fer, Festivals
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Time Out diu

Si sou carnívors d'ullal fi, heu de visitar Meat & Fire, el primer festival gastronòmic de Barcelona dedicat a la carn i el foc, que reunirà a més de 40 virtuosos de la graella nacionals i internacionals al Moll de la Fusta del Port Vell. L’esdeveniment tindrà lloc el 2, 3 i 4 de juny, on podreu gaudir d’un ambient animat envoltat de plats de carn elaborats amb tècniques diferents: de les més clàssiques a les més innovadores.

L’esdeveniment es farà al Moll de la Fusta, on durant els tres dies els 6.000 metres quadrats de l’espai quedaran ocupats per 45 dels millors especialistes en graelles del planeta que cuinaran en 30 graelles diferents per elaborar plats, cadascun amb el seu toc personal. Poca broma, que aquí hi tenim el Mikel López de Viñaspre de Sagardi –mestre de la brasa basca–, a Rafa Zafra d'Estimar que presentarà el seu nou restaurant de carn, Estimar y Montaña, o a Hideki Matsuhisa, potser el xef d'Espanya que té més coneixement i toc de l'extraordinària vedella wagyu i també l'argentí Gastón Riveira de La Cabrera. I no oblidem la presència de la Cristina Pérez de Pork! Boig Per Tu, mestra del porc català al forn de llenya.  

Hi haurà una bona diversitat d'espais, com els bars exteriors, llocs per relaxar-se i un ‘marketplace’ on diversos artesans exposaran diversos productes relacionats amb el tema del festival: la carn i la graella. També lligat amb això, els assistents també podran apuntar-se a alguna de les 'masterclasses', ponències o 'showcookings' que hi haurà els tres dies que durarà l’esdeveniment. 

El recinte comptarà amb tres escenaris diferents de música en directe, amb preferència pel rock and roll. Així que ja sabeu, si voleu gaudir del primer festival gastronòmic dedicat al foc i la carn del Sud d’Europa, guardeu les dates!

Quant costa l’entrada al Meat & Fire?

Hi ha entrades d’un dia, de dos, o per anar als tres del festival. La d’un dia costa 15 €; la que dona accés a dos val 25 €; i la que permet assistir els tres dies de l’esdeveniment costa 35 €. A més, hi ha el pack ‘Foodie’ per 50 €, una entrada que permet l’accés a un dia del festival i 12 Meatcoins, que equivalen a 48 € per consumir dins el recinte.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
meatandfire.org
Adreça
Preu
A partir de 15 euros
Horaris
De 12 a 24 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà