Meat & Fire, el paradís temporal dels carnívors, torna a ocupar el Moll de la fusta del Port Vell amb carn, foc, música, showcookings, masterclasses i un market. A la vora del mar, la música sonant per tot el moll, les olors barrejant-se i la gent gaudint... És impossible no enamorar-se d’aquesta festa de la carn i el foc de filosofia sostenible -la primera del Sud d’Europa amb aquesta temàtica- on podreu clavar queixelada a una àmplia varietat de creacions carnívores, la majoria fetes a la brasa.
Del 13 al 15 de juny, l’esdeveniment que se celebra per tercer any consecutiu a Barcelona concentrarà a més de 30 reconegudes graelleres i graellers de tot el món que es posaran als fogons dels trenta grills del festival per a delectar els assistents amb una àmplia varietat de plats elaborats amb diversos talls de carn i amb estils tan clàssics com inspirats en altres tradicions culinaries. Cadascun d'ells utilitzarà una varietat d'eines com graelles, 'xulengos', 'kamados', fumadors, robatas, forns de llenya i caixes xineses per elaborar les seves creacions amb les millors carns disponibles al mercat, sempre amb un absolut respecte per l'animal i enfocats en oferir productes de qualitat.
Entre queixalada i queixalada, podreu passejar-vos pel marketplace i aprofitar per comprar estris especials i omplir el rebost, assentar-vos en algun dels bars a l’aire lliure, gaudir d’un espectacle musical o d'un showcooking o, fins i tot, apuntar-vos a un taller de cuina. Ja se us fa la boca aigua? No espereu a comprar la vostra entrada!