Si clameu que la carn és un dels béns més preuats del món (i no exagereu), Meat & Fire us cridarà com els càntics de les sirenes. A la vora del mar, al Moll de la Fusta del Port Vell, i hipnotitzats per la música que sonarà per tot el moll, us enamorareu d’aquesta festa de la carn i el foc de filosofia sostenible -la primera del Sud d’Europa amb aquesta temàtica- on podreu clavar queixelada a una àmplia varietat de creacions carnívores, la majoria fetes a la brasa. Del 7 al 9 de juny, l’esdeveniment que se celebra per segon any consecutiu a Barcelona concentrarà a més de quaranta reconegudes graelleres i graellers de tot el món que es posaran als fogons dels trenta grills del festival per a delectar els assistents amb una àmplia varietat de plats elaborats amb diversos talls de carn. Cadascun d'ells utilitzarà una varietat d'eines com graelles, 'xulengos', 'kamados', fumadors, robatas, forns de llenya i caixes xineses per elaborar les seves creacions amb les millors carns disponibles al mercat, sempre amb un absolut respecte per l'animal i enfocats en oferir productes de qualitat.
Entre queixalada i queixalada, podreu passejar-vos pel marketplace i aprofitar per comprar estris especials i omplir el rebost, assentar-vos en algun dels bars a l’aire lliure, gaudir d’un espectacle musical o d'un showcooking o, fins i tot, apuntar-vos a un taller de cuina. Ja se us fa la boca aigua? No espereu a comprar la vostra entrada!