Meat & Fire torna a encendre les brases al Port Vell amb els millors graellers del món

Del 13 al 15 de juny, el Moll de la Fusta del Port Vell es converteix en l’epicentre de la gastronomia carnívora amb més de 30 graellers d’arreu del món. Compreu les entrades ara, que les primeres 1.000 tenen un 50% de descompte!
  1. Meat & Fire
    Meat & Fire
  2. Meat & Fire
    Foto: Meat & Fire | Meat & Fire
  3. Meat & Fire
    Foto: Meat & Fire | Meat & Fire
  4. Meat & Fire
    Meat & Fire
Time Out en col·laboració amb Meat & Fire
Publicitat

Carn, foc i passió per la brasa: del 13 al 15 de juny, el Moll de la Fusta del Port Vell es transforma en un paradís efímer per als amants de la carn. Amb més de 30 mestres de la brasa arribats de tot el món, aquest festival únic al sud d’Europa celebra la seva tercera edició, es consolida com a referent en el sector i manté una filosofia sostenible. No us ho perdeu per res del món! Aprofiteu el 50% de descompte per a les primeres 1.000 entrades anticipades i compreu aquí la vostra com més aviat millor.

Aromes fumades, música en directe i brases enceses acompanyaran un festí on la carn serà la gran protagonista. Des de talls clàssics fins a propostes sorprenents de diverses tradicions gastronòmiques, cada plat passarà per les mans expertes de mestres del foc, que cuinaran amb graelles, chulengos, kamado, fumadors, robata, forns de llenya i caixes xineses, sempre amb respecte, tècnica i passió.

Entre mos i mos, podreu passejar pel marketplace, aconseguir utensilis especials, omplir el vostre rebost amb ingredients únics, apuntar-vos a un taller gastronòmic, gaudir d’un showcooking o relaxar-vos als bars a l’aire lliure mentre sona la millor música en directe. No hi falteu!

Meat & Fire no és només un festival, sinó un homenatge a la tradició graellera global i un punt de trobada entre el món rural i l’urbà. És una celebració del foc com a origen de la cuina i un moviment que aposta per una alimentació conscient i sostenible. Connecten productors, cuiners i amants de la gastronomia per reivindicar el respecte pel producte, la feina de ramaders i agricultors i l’equilibri amb la natura. En aquesta festa de brases, música i amistat, la carn es converteix en un acte de cultura i compromís. Salut, good meat and good fire!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat