Els dies 18 i 19 de març la Plaça Pla de Palau acollirà la segona edició del Barcelona Born Gourmet, el primer mercat gourmet de Barcelona, on els millors xefs del barri del Born ofereixen l'oportunitat única de comprar de manera directa els productes gourmet que des de fa anys omplen les seves cuines, a través dels propis proveïdors i pagesos que els produeixen i que ara surten d'aquest circuit tancat.
Es poden adquirir peixos de la Confraria de Pescadors de Barcelona, que vendrà en subhasta, tal com es fa a la llotja, el peix acabat de pescar; Tancant Cercles de Cal Rovira portarà els seus embotits i aus directament de la seva granja-obrador; així com el pa artesà Mossèn de Folgueroles, que només tenen els millors xefs als seus restaurants. Així mateix, Casa Riera Ordeix vendrà l'autèntica llonganissa de Vic, i Pau Santamaria, fill del gran cuiner Santi Santamaria i un dels millors proveïdors de productes gourmets dels xefs més reconeguts, portarà els seus productes d'El Petit Pagès, a més de verdures acabades d'agafar del seu propi hort.
Paral·lelament, el Celler La Puntual i ORIO Gastronomia Basca prepararan en directe i durant tot el cap de setmana el Brunch de Pagès. Tallers de cuina i Zona Food Kids, per introduir els més petits en els hàbits saludables, acabaran d'arrodonir aquesta festa única.