3 motius per assaborir el festival de carn a la graella Meat & Fire!

El Moll de la Fusta es converteix en una festa del foc i la carn del 2 al 4 de juny amb els millors 45 professionals de la tècnica del foc del planeta. Podreu tastar tot tipus de carn feta a la graella, a la brasa i fumada al ritme de la música en directe!
Meat&Fest
Meat&Fest
Time Out en col·laboració amb Meat & Fire
Publicitat

Del 2 al 4 de juny el Port Vell ja no només serà hoste de l’aigua, el foc s’hi suma amb el Meat & Fire, un festival que concentrarà més de 30 graelles en les que s’hi courà molta carn! Carnívors, no us podeu perdre el primer festival gastronòmic dedicat al foc i la carn del sud d’Europa, guardeu les dates!
Ocuparà més de set mil metres quadrats al llarg de tot el Moll de la Fusta i hi haurà diferents espais, a més dels stands. Bars exteriors, llocs per relaxar-se i un ‘marketplace’ on diversos artesans exposaran diversos productes relacionats amb el tema del festival: la carn i la graella. Si esteu interessants en la tècnica i producte, us podreu apuntar a alguna de les 'masterclasses', ponències o 'showcookings' que hi haurà els tres dies que durarà l’esdeveniment. 
Escortats per música en tot moment, hi haurà tres escenaris de música en directe, amb preferència pel rock and roll, que us faran de banda sonora entre queixalada i queixalada. Us expliquem amb un tres i no res per què val la pena anar a fer un mos!

1. Els millors xefs del món

45 dels millors especialistes en graelles del planeta cuinaran en 30 graelles diferents per elaborar plats de maneres ben creatives. Entre els més cèlebres, hi tenim el Mikel López de Viñaspre de Sagardi –mestre de la brasa basca–, en Rafa Zafra d'Estimar que presentarà el seu nou restaurant de carn, Estimar y Montaña, o en Hideki Matsuhisa, potser el xef d'Espanya que té més coneixement i toc de l'extraordinària vedella wagyu. I no oblidem la presència de la Cristina Pérez de Pork! Boig Per Tu, mestra del porc català al forn de llenya.
Hi haurà xefs de tots els racons del món, alguns vinguts directament des de terres en què els 'asados' són el pa de cada diumenge; els argentins Gastón Riveira de La Cabrera, Javier Brichetto de Piantao i Germán Sitz de La Carnicería. També s'hi suma Aaron Mizrahi, d'Asador Misrahi, tot un icone de la carn americana a Mèxic. I el premiat Stéphane, el seu restaurant de carn de França va ser anomenat com el millor del país segons 'Steak évolution: A la recherche du meilleur steak du monde'.
Podeu consultar tota la varietat d’especialistes al catàleg de graellers de la web!

2. Talls de carn i demostracions

El festival estarà ple d'artefactes de tota mena que s'utilitzen per a fer virgueries amb la carn. Si no sabeu per què són i us pica la curiositat, no patiu, que us ho explicaran! Cadascun dels cuiners portaran les seves diferents graelles, chulengos, kamados, smokers, robatas, forns de llenya, caixes xineses, etc, on elaboraran les seves creacions amb les millors carns del mercat.
Durant el festival, els visitants tindran l'oportunitat d'assaborir diferents talls de carn d'alta qualitat, provinents de diverses regions del país i de l'estranger. Els mateixos xefs duran a terme demostracions en viu i prepararan algunes activitats perquè no us quedeu amb les ganes de saber què estan fent. Us ensenyaran a fer màgia amb la carn i us explicaran els seus més íntims secrets culinaris...

3. Markets i molt més!

Meat & Fire concentrarà una pila d'establiments ambulants en els quals es vendran diferents materials i productes en consonància amb el festival, en el que la cuina amb foc i les carns seran els protagonistes.
Si voleu aprendre com fer un exquisit bistec al punt, aquesta és la vostra! Hi haurà vàries activitats, com les xerrades amb experts en l'art de la graella, en les que descobrireu una àmplia gamma de tècniques culinàries i els secrets que us convertiran en un gran xef. Amb aquestes simbiosis, Meat & Fire també té com a objectiu fomentar la col·laboració i l'intercanvi de coneixements entre xefs, productors de carn, artesans de la indústria i amants del menjar.
Carn de la bona a les parades i també a l'escenari! Amb espectacles musicals en viu. L'esdeveniment acull tres escenaris amb propostes musicals molt diverses en la que predominarà el rock and roll. Un festival carregat d'ambient festiu que us farà gaudir de cada mos el triple! Fanàtics de la carn, Meat & Fire serà com un somni fet realitat.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat