1. Els millors xefs del món
45 dels millors especialistes en graelles del planeta cuinaran en 30 graelles diferents per elaborar plats de maneres ben creatives. Entre els més cèlebres, hi tenim el Mikel López de Viñaspre de Sagardi –mestre de la brasa basca–, en Rafa Zafra d'Estimar que presentarà el seu nou restaurant de carn, Estimar y Montaña, o en Hideki Matsuhisa, potser el xef d'Espanya que té més coneixement i toc de l'extraordinària vedella wagyu. I no oblidem la presència de la Cristina Pérez de Pork! Boig Per Tu, mestra del porc català al forn de llenya.
Hi haurà xefs de tots els racons del món, alguns vinguts directament des de terres en què els 'asados' són el pa de cada diumenge; els argentins Gastón Riveira de La Cabrera, Javier Brichetto de Piantao i Germán Sitz de La Carnicería. També s'hi suma Aaron Mizrahi, d'Asador Misrahi, tot un icone de la carn americana a Mèxic. I el premiat Stéphane, el seu restaurant de carn de França va ser anomenat com el millor del país segons 'Steak évolution: A la recherche du meilleur steak du monde'.
Podeu consultar tota la varietat d’especialistes al catàleg de graellers de la web!