Time Out en viu Festa Japonesa
© Maria DiasTime Out en viu Festa Japonesa
© Maria Dias

Nit japonesa de Time Out Barcelona 2015

Els amants de la gastronomia i de la cultura japonesa vam viure una nit esplèndida: aquí n'aportem les proves gràfiques!

María José Gómez
Publicitat

Pujar les escales del MNAC va ser el preàmbul perfecte per començar a fer gana per al festí que ens esperava. Cinc dels millors restaurants nipons de la ciutat van oferir una de les seves especialitats en un dels temples de l'art de la ciutat.

Koy Shunka va aportar nigiris de toro –la ventresca de la tonyina–, de maguro –tonyina 'blue fin', la millor del món– i de salmó. The Tatami Room va oferir un delicós un 'minichirasi', un tàrtar de tonyina amb alvocats sobre boles d'arròs, amanit amb salsa 'nitsume', un brou fet amb pop, anguila i gamba. Per la seva banda, La Cuina de l'Uribou va presentar uns talls de vedella estil tataki, rosats i saboros per dins i fumats per fora amb fulla de te verd. El Shibui, un altre referent de l'alta cuina nipona a casa nostra, es va marcar un tataki de salmó a la planxa, amb una base de d'arròs de sushi, redució d'anguila i fideus d'arrós fregits. I els amics del Yashima van demostrar com se les gasten als fogons amb un ànec fet al grill amb foie gras i albergínia disposats sobre uns fideus amb brou.

A més de gaudir d'una experiència gastronòmica deliciosa, rodona i única, un altre dels encants de la nit va ser poder veure com l'artista Yoshi Sislay feia una il·lustració en viu i ficar-se un trosset del Japó a la boca, envoltats d'obres d'art, amb Barcelona als peus i la set list del DJ Takashi Fujimori com a banda sonora... Ja somiem una nova edició!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat