Del camp a l'ordinador
Planifiqueu-vos bé el cap de setmana, perquè us esperen un munt d'activitats relacionades amb el món del camp i la gastronomia.
El 3 i 4 d'octubre podreu connectar-vos a les entrevistes a diferents pagesos i pageses de diversos punts del país que explicaran com és el seu dia a dia a la terra i ens detallaran el procés d'elaboració de, per exemple, l'oli de les Terres de l'Ebre o la cervesa de Lleida. A més, també podreu entrar virtualment a la cuina d'un restaurant del Segrià i conèixer les tècniques culinàries d'un hotel gastronòmic de Falset.
Podreu colar-vos, a través de les visites virtuals, a explotacions de carn, embotits, aviram, ous i altres productes d'horta i explorar per dins les cases rurals de la Catalunya Central i, fins i tot, un hotel de Tarragona.
Per aprendre a treure el màxim partit dels productes protagonistes del cap de setmana, no us deixeu de consultar els tutorials per a una alimentació sana de la mà de pagesos i pageses que treballen amb mel, pa i queviures, vins i caves, fruita, carn, embotits i herbes aromàtiques.
A més, tot i que l'edició d'enguany és virtual, encara podeu seguir les rutes de cap de setmana o d’una jornada arreu del país amb els productors i productores de fil conductor per fer de manera individual. La Costa Brava, Paisatges Barcelona, Costa Barcelona, Costa Daurada, Terres de l’Ebre, Terres de Lleida o Pirineus: escolliu el vostre propi itinerari i marideu gastronomia, territori, paisatge, història i patrimoni.