Aquesta activitat s'ha cancel·lat.
Tercera edició del Passeig de Gourmets, festival gastronòmic del passeig de Gràcia, el carrer més luxós i comercial de Barcelona, que tindrà lloc del 12 al 22 de març.
Durant deu dies, l'avinguda i els carrers adjacents oferiran propostes de 21 restaurants a preus populars en diferents formats: ruta de platillos, menús degustació, cuina a quatre mans i experiències gourmet.
A la Ruta de Platillos, per 7 euros podreu menjar receptes de grans xefs com Martín Berasategui, Carme Ruscalleda, Nandu Jubany o Aurelio Morales. Aquesta és la llista de plats i de llocs on tastar-los:
- Alma Barcelona: calçots en tempura amb romesco
- Almanac Barcelona: col xinesa Huacatay
- Cafè de La Pedrera: còctel de salmó marinat amb esfera de iogurt.
- Claris Hotel & Spa: crema d'api, anisats, pop, rovell i kimchi
- H10 Casa Mimosa: caneló de melós de vedella amb beixamel trufada
- Hotel Casa Fuster, Cafè Vienés: roast beef de magret d'ànec amb bolets confitats i glacejats
- La Vinoteca Torres: cruixent de tapioca amb gall del Penedès, llagostí i romesco de festuc
- Majestic Hotel & Spa Barcelona, El Bar del Majestic: capipota de cigrons i llagostins
- Mandarin Oriental, Barcelona, Banker’s Bar: escabetx de musclos i bolets
- Monument Hotel, Hall0: brioix d'anguila fumada i llagostí
- Santa Eulalia, The Bistrot: cor de carxofa amb vinagreta de pernil de jabugo, formatge manxec i oli trufat
- Sintonia: bomba suflada de cua de bou al vi negre i “Tou dels Til·lers”
- Restaurante Solomillo: filet strogonoff amb cruixent d'arròs pilaf
- The One Barcelona: crocant de brandada de bacallà amb crema de pebrots del piquillo i maionesa d'olivada