Coca deTriticum by Moritz

Per Sant Joan, coca i birra!

Una clàssica coca de Sant Joan, però millorada, que és ideal per maridar amb cervesa!

Publicitat

Ja sabeu què fareu per la revetlla de Sant Joan? Tingueu el pla que tingueu, no perdeu l’ocasió de celebrar-ho amb la deliciosa coca de Triticum que proposa l’obrador de la Moritz, una recepta que millora cada any i que és ideal per tastar amb una bona cervesa fresca. I si és amb una cervesa artesana sorgida de la Moritz Beer Lab, millor que millor!
Són coques artesanals, amb acabat de pastisseria, fetes amb ingredients de màxima qualitat i que es couen dins d’un motlle, per tal que agafin més volum i aconsegueixin una textura esponjosa, flonja i tendra. D’aquesta manera, a més, se’n potencien els sabors i les aromes, i es garanteix una millor conservació.
N’hi ha dues varietats: la de brioix amb crema pastissera, cireres i pinyons, i la de brioix amb fruita confitada (meló, cireres i taronja), pinyons i sucre. El preu per unitat és de 28 €, però si no la voleu sencera, o si el que us ve de gust és tastar-la allà mateix, cervesa en mà, també es pot comprar per porcions; el preu va en funció del pes. La trobareu disponible al taulell de l’obrador Moritz a partir del 14 de juny, tot i que podeu començar a fer encàrrecs des de ja. És boníssima i s’acaba ràpid! ■

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat