1. Menjar a qualsevol hora
La cuina de Goja Rooftop està oberta durant pràcticament tot el dia, ja sigui per menjar al migdia a qualsevol hora, per sopar o fins i tot per a esmorzar tard, i l'horari de la terrassa és de 13.00 a 24 hores. L'equip del xef Omar Gallec estarà sempre disponible per a preparar qualsevol plat d'una carta inspirada en la cuina mediterrània, a partir d'idees modernes i basada en un producte de gran qualitat i proximitat. Una carta on la màgia de la cuina a la sal i la imaginació del xef estan al servei d'una experiència gastronòmica completa que busca enaltir les aromes i sabors de les seves delicioses creacions. És una opció àmplia per a tota mena de paladars, en què brillen plats com el salmó de l'Atlàntic marinat en vodka i pebre rosa amb llavors de sèsam i maig de wasabi o la pota de pop amb mojo vermell, full de plàtan i sal. A més, també hi trobareu arrossos d'allò més bons. Oi que abans d'arribar aquí ja se us ha fet la boca aigua??