Tastar menjar xinés (de l’autèntic)
Hi ha menjar ‘xinès’ i després hi ha menjar xinès de debò. El primer ja sabeu quin és, aquests ‘rollitos’ de primavera i l’arròs tres delícies que podem trobar a tants locals de la ciutat. Però la segona, l’autèntica, és la que podeu assaborir als voltants de l’Arc de Triomf.
És la zona xinesa per excel·lència de Barcelona i allà hi trobareu veritables temples gastronòmics. Com per exemple, el Chen Ji (Alí Bei, 65), conegut com el xinès-xinès de la ciutat (oblideu-vos d’aquestes rares fusions japoneses-coreanes). Aquí no hi trobareu ni llumetes vermelles ni dracs que omplen a l’estil barroc les seves parets; aquí hi trobareu un espai senzill, però amb plats tan fidels al seu país que el vostre paladar creurà que s’hi troba al mig de la Muralla Xinesa. I a més a un preu d’allò més assequible! Si continueu per la zona, també podreu tastar altres xinesos-xinesos, com Kai Xuan (Roger de Flor, 74) o Dim Sum Cantonesas (Pg. de Sant Joan, 44).