La incorporació més recent al cicle festiu de Sant Antoni és la Porkada del Clot, una festa que barreja foc i gastronomia. A més dóna protagonisme al porquet, una part poc coneguda de la llegenda de sant Antoni Abat. Ja fa quatre anys que l’organitzen els Diables del Clot i la festa gira entorn del capgròs del Pork del Clot. Arrenca amb una ruta de tapes, prossegueix amb un correfoc amb tot de peces d’imatgeria que representen animals de raça porcina i acaba amb una vetllada de tapes elaborades amb carn de porc. El detall de la jornada serà el següent: D'11 a 14 h tallers infantils relacionats amb el món del porc, a la plaça del Mercat del Clot; de 12 h a 22 h tastet de tapes Porkatapes, a la plaça del Mercat del Clot i als bars adherits a la ruta; a les 18 h cercavila de bèsties sense foc pels bars que formen part de la ruta Porkatapes i que comença el seu recorregut al carrer de Rogent; a les 20.30 h Correfoc amb porcs de foc pels voltants del mercat del Clot.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
Discover Time Out original video