Primavera que el paladar altera
Més d’una trentena de coctelers i restauradors posen fil a l’agulla per crear les 33 tapes més meravelloses que l’Hospitalet ha vist mai. Els responsables són l'Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de L’Hospitalet i amb una padrina d'honor, la xef Eva Hausmann: Fundadora i Ceo de Hausmann Gastronòmic; i amb una extensa trajectòria com a cuinera, a més d’escriptora gastronòmica. Menys paraules i més imatges! Mireu, mireu les fotos; proves fefaents de que aquesta festa desfà paladars!
La de portada correspon a una preciosa creació de Cal Cabut, una broqueta de pollastre de corral marinat amb salsa Satay (salsa de llima i cacauet). Si amb això als carnívors ja us han robat el cor, passeu-vos pel Bar Córdoba, que fan el clàssic entrepà de llom, però embolcallat amb un airós pa de coca de vidre. I encara més! Un cruixent de iuca farcit de carn o samfaina i acompanyat de salsa chimichurri; que també en opció vegetariana, vegana i sense gluten, al Racó de la Jaivel. I per als reticents a les carns, la ruta ofereix mil capritxos, com el de guatlla del Bar Joan: una base de pa amb puré de patata i trufa, amb salsa de vi negre i pera. I la llista segueix!