Fa res vam celebrar el Dia Mundial del Pa i ens hem quedat amb ganes de més. Després de degustar els deliciosos pans que aquell dia, el 16 d'octubre, The Rustik Bakery ens va portar fins casa de forma totalment gratuïta, hem volgut endinsar-nos en el món del pa artesanal i provar receptes d'allò més fàcils i gustoses.
I és que The Rustik Bakery ha nascut amb la intenció de fer la vida més fàcil als amants del bon pa, des de la convicció que un pa preparat amb temps té més bon gust. De fet, per elaborar els seus pans necessiten aproximadament unes 17 hores, ja que els seus ingredients són naturals i la seva massa mare requereix una fermentació de 14 hores abans de passar per la tradicional cocció en forn de pedra. Un procés d'elaboració que destaca per la seva cura pel detall i la paciència per tenir com a resultat un pa deliciós i característic per la seva textura esponjosa i el seu aroma desitjable. Però encara que els pans de The Rustik Bakery prenguin molt de temps per aconseguir aquest resultat final exquisit, les receptes que us presentem les tindreu llistes en qüestió de minuts!
Entrepans salads i dolços; torrades fredes o calentes; i veggies, veganes o amb carn i peix. Us portem 6 receptes perquè aquesta tardor triomfeu en les vostres festes a casa o a qualsevol escapada. Totes elles són elaborades a partir de la varietat dels pans The Rustik Bakery, que no tenen ni conservants ni additius afegits i que li donaran el toc perfecte de gust s qualsevol de les vostres creacions. I si us quedeu amb ganes de més, trobareu moltes més receptes a la pàgina web de The Rustik Bakery.