Can Ros
©Maria Dias
©Maria Dias

Restaurants, bars i clubs que ens han fet feliços

Els Premis Time Out premien la millor gastronomia, l'oci i la cultura de la ciutat que més ens ha agradat al llarg del 2017

Publicitat

Un any més, Time Out organitza els guardons que premien diversos aspectes de la nostra cultura, amb la col·laboració de Ballantine’s, Holaluz, Moritz, Sephora i Kavehome. Un dels aspectes més importants, com sempre, és la gastronomia i els llocs on millor hem menjat, begut i ballat.

El nivell dels restaurants de Barcelona creix com l’escuma i n’hi ha molts que, enguany, han fet feliços els nostres paladars. El primer finalista del Premi a Millor Restaurant és el Gresca de Rafa Peña, ple de creativitat però amb arrels tradicionals. També el retorn de Fran G. Manduley a Barcelona: llarga vida al Sant Antoni Gloriós! Finalment, el Mala Hierba, per la seva cuina amb flors i herbes, i plats carregats de delicadesa.
En la categoria de Millor Plat hem destacat la pizza carbonara de tòfona de Frankie Gallo Cha Cha Cha, una exquisidesa de cansalada viada mesclada amb mozzarella. També els tagliatelle de moniato de The Green Spot, que se serveixen amb una deliciosa salsa de nous de Macadàmia i tòfona negra, i la fideuà de trompetes de la mort de Can Ros: un clàssic mariner de perfecta execució tocat per l’enginy del xef Jordi Ballester.
El Bar Leo de la Barceloneta, el Caribbean Club de Juanjo González i el petit i càlid D’Clot són els finalistes del Premi a Millor Bar. Tots tres ens han omplert de moments únics, d’aquells que només passen amb l’escalfor d’una bona barra.
Finalment, hem volgut nominar tres clubs i festes per fer-nos ballar durant tota la nit. Que ningú s’atreveixi a dir que les nits de Barcelona són avorrides, només cal que visiti el Sidecar, el BeGood i La Ká, que amb estils diferents embogeixen les nostres sortides nocturnes.

Ara sou vosaltres els que heu de triar els guanyadors. Entreu a premis.timeout.cat i voteu!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat