Del 21 al 23 de juny tornen per sisè any consecutiu les Revetlles d'Estiu amb Musclos i Cava, on es repartiran 10.000 racions de musclos del Delta de l’Ebre –preparats a la marinera– i 4.000 copes de cava en 9 mercats municipals. L’objectiu és recuperar una vella tradició gastronòmica mediterrània: celebrar les revetlles d’estiu amb festives i saboroses musclades, coincidint en el moment òptim de maduresa del musclo mediterrani.
El mercat del Ninot donarà el tret de sortida el dimecres 21 de juny a les 11.30 del matí. El mercat barceloní del carrer Mallorca acollirà l’obertura oficial de la sisena edició de la campanya amb representants de les diferents entitats col·laboradores. El dijous, dia 22, els tasts populars de musclos i cava se celebraran simultàniament als mercats del Clot, Horta, Lesseps Sant Martí i Sants, el degà d’aquesta iniciativa. I el divendres, dia 23 revetlla de Sant Joan, la trobada arribarà als mercats de La Concepció, les Corts i La Llibertat.