La 4a edició de la ruta del Quintotapa L’Hospitalet arriba amb una combinació d’aliments única. Enguany, la ruta es consolida del tot i aposta pels productes de proximitat, amb 35 locals que rebran els clients amb 55 tapes diferents. A partir del 9 de març, l’Hospitalet s’omplirà d’exquisits fruits de la terra com ara el calçot, la carxofa del Prat, la fava, el pota blava i altres delícies ecològiques de km 0 que us faran salivar a la primera llambregada.
A més a més, enguany l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) i el Barcelona Beer Festival (BBF) es donen la mà per presentar un particular show cooking amb les millors tapes de la ruta (dissabte 25 a les 12 h). Un jurat format pels influencers Baco y Boca, Divinos Sabores, L’Hospitalet Gastronòmic i Yummy Barcelona serà l’encarregat d’escollir la proposta amb més punch. Per si fos poc, durant el cap de setmana del BBF podràs degustar propostes ecològiques més que delicioses; totes elles basades en els productes km 0 del Parc Agrari.
I, per salpebrar un cap de setmana ideal, pots continuar el tast amb la tapa KM 0 (3 €) i la casa (2,5 €) amb un quinto de Moritz ben fresquet! Si el menjar serà bo, prepara’t per maridar-lo amb un ambient de festa, bona companyia i la cervesa de Barcelona!