El final de l’estiu és un moment màgic al calendari, en què es barregen la tristesa per deixar enrere el temps excel·lent, els llargs dies de sol i les nits fresques, amb l’excitació per l’entrada de la tardor, que també té coses bones. De fet, ja sabem que a Barcelona el temps calorós sempre s’estén fins ben entrat el mes d’octubre, així que encara tenim molts dies per gaudir d’aquesta activitat sovint coneguda com a ‘terrasseig’, i que té el seu moment màgic entre el migdia i l’hora de dinar, el moment de l’aperitiu. Si encara teniu plans per seure al sol en bars còmodes, amables, en bona companyia i amb una bona copa a la mà, heu arribat al lloc adequat, perquè us proposarem una selecció –que es pot convertir en ruta a recórrer durant diversos dies– de terrasses amb encant.
Terrasses que, a més, tenen en comú haver apostat per Crodino com una de les seves begudes estrelles. Crodino és un aperitiu italià sense alcohol inconfusible: de color groc –i sempre acompanyat d’una rodanxa de taronja–, bombolles i amb un sabor agredolç característic, s’ha convertit en una opció preferida, cada cop per a més gent, de gaudir d’una beguda amb caràcter i intensitat que no conté alcohol. A la ruta de terrasses que us proposem el factor diferencial és que, a més de servir aquest nèctar saborós, cada local ha creat una tapa especial per maridar-la amb Crodino. Si ja us fa la boca aigua, podeu anar prenent nota.