Mai abans pujar a esquiar havia estat una experiència tan completa! Després de l’èxit de la temporada passada, San Miguel Snow Beer s’instal·larà de nou a Baqueira, al Pla de Beret, el cap de setmana del 21 i 22 de març per portar-vos la millor manera de posar punt final a la vostra jornada d’esquí.
Com l’any passat, en aquest espai inspirat en els tradicionals campaments de muntanya trobareu actuacions en directe de grans músics i DJs i una oferta gastronòmica única i irresistible d’escudella, broquetes de carn i hamburgueses veganes. Per maridar-ho, podreu triar entre les referències estrella de San Miguel: la Magna, una Golden Lager d’un sabor intens, color daurat i elaborada seguint un procés de lupulació en tres temps; la Selecta, perfectament torrada, amarga i tot un clàssic; la Manila, una barreja entre IPL i Lager d’un aroma floral; la refrescant Radler San Miguel; o la San Miguel 0,0 pels més esportistes.
A més, com a novetat d’enguany, també s’instal·larà una zona de jocs de 'shuffleboard' i tallers 'do it yourself' en què, amb la compra d'un menú maridat (un plat i una cervesa), podreu personalitzar gorres escollint dos pegats inspirats en el món alpí i dissenyats especialment per a l'ocasió. Ah! I si sou dels que no pareu de fer fotos, si en pengeu una a Instagram feta al photocall del campament amb el hashtag de 'TheSnowBeer', entrareu en el sorteig de 9 packs de 'Cervesa per un any'! Pel que fa a la seva programació, durant aquest cap de setmana l’estació de Baqueira comptarà amb la música d’Alexander Som, DJ i productor madrileny que ha col·laborat amb músics d’arreu del territori i del món; i Ley DJ, que posarà el punt final a aquests cinc caps de setmana de neu i festa. Actuacions en directe que us faran vibrar amb un paisatge màgic de fons, què més es pot demanar?
L’horari del campament serà d’11 a 17 h el dissabte i d’11 a 16 h els diumenges: unes hores ideals perquè us relaxeu, jugueu, mengeu i carregueu energies després d’una meravellosa jornada lliscant pel blanc de les muntanyes. Us apunteu a viure l’esquí d’una manera diferent?