Els bons cuiners saben que cal renovar carta cada temporada i adaptar-la als productes frescos que es troben als mercats. I això és, precisament, el que fa a la cerveseria de la Fàbrica Moritz Barcelona en Jordi Vilà, un xef que té una estrella Michelin i que sap com temptar-nos a tots amb els seus suggeriments.
Els d’aquesta tardor, més d’una dotzena de plats salats i dolços, són, a més, tota una explosió de sensacions. I tots ells, esclar, ideals per maridar amb una cervesa artesana de la casa. Per obrir boca, podeu demanar, per exemple, una amanida de carbassa amb ruca, parmesà i crostons de pesto, o una terrina de conill amb amanida d’escarola i bolets escabetxats. Podeu optar, també, per una pilota d’escudella amb crema trufada de castanyes i cebetes amb armanyac. I després, seguir amb un boeuf bourguignon, que és el clàssic guisat de bou de la Borgonya reinventat sota la batuta del xef. Si només voleu fer un mos, podeu decantar-vos per un biquini Moritz, amb salsitxa alemanya fleischwurst i formatge gorgonzola. I de postres, assaboriu la torrada de Santa Teresa amb gelat de vainilla o un carrot pie amb cervesa negra Moritz. I brindeu per l’esclat de sabors de la temporada!
- Fàbrica Moritz Barcelona. Ronda Sant Antoni, 41. M: Sant Antoni. www.moritz.cat