La riquesa de sabors i aromes de la cuina peruana té el seu origen en el fet de poder gaudir de la natura com a rebost, amb aliments bàsics com la patata, el blat de moro i la carbassa dels Andes i una infinitat d’ajís (bitxo). També destaquen productes arribats d'Europa, primer a través dels espanyols i més endavant dels francesos, com l'arròs, els cítrics, el blat, la ceba i les carns de cap de bestiar, porc i gallina. I, per suposat, la deliciosa fruita amazònica o l'abundància de peixos, mol·luscs i crustacis de l'oceà.
A més, en ser la peruana una gastronomia que ha anat sumant tantes influències al llarg dels anys, ROC35 incorpora un toc local als plats incloent picades d'ullet de la tradició culinària catalana.
Les receptes:
Ceviche de corbina
Diverses guarnicions per acompanyar
Llet de tigre
Begudes típiques
Taller de ceviche al ROC35
Time Out diu
Detalls
- Lloc web de l'esdeveniment
- www.roc35.com/rocfood-talleres-y-cursos/taller-de-ceviche-peruano/?ref=2
- Adreça
Discover Time Out original video