El reconegut xef xilè-japonès Mikio Tsunekawa, creador de les sessions gastronòmiques Nikkei (Barcelona, Paris, Marsella, Valparaiso, Santiago de Xile i Kyoto), proposa un divertit i deliciós taller d’elaboració de sushi i maki a ROC35.
La cultura japonesa concedeix una atenció especial a la seva gastronomia, reconeguda mundialment per ser saborosa, sorprenent, detallista i saludable. En aquest s’abordarà la tècnica del rentat i la cocció de l’arròs, una de les bases de la seva cuina. I també podreu aprendre a cuinar plats japonesos com el sushi, adaptant la seva elaboració a l'entorn domèstic, de forma senzilla i amb menys costos.
Les receptes:
Kappa maki de cogombre
Rotllet d'alga nori torrada farcida d'arròs i tires fines de cogombre
Uramaki Califòrnia Roll
Rotllet d'alga nori torrada farcida d'arròs, formatge Philadelphia, tsurimi i alvocat