Per llepar-se els dits
Totes les creacions que tinguin la firma d'Ametller Origen són garantia de qualitat. O, millor dit, garantia de fer-vos dir "nyam!".
El menú especial pels sopars de dissabtes compta amb una sèrie de plats que us faran llepar els dits i degustar, completament, la qualitat dels productes locals.
Començareu l'àpat amb una crema de verdures de temporada amb els seus cruixents i els seus aires, seguit de tomàquet cassé amb ventresca de tonyina, verdures adobades i vinagreta de calamata. Verd i sa.
Continuareu amb la suavitat feta plat: mousse d'hummus de la casa amb xips de verdures i pols de pistatxo seguit d'un ou a 64 graus amb parmentier trufada, cansalada d'ibèric i oli de flor de romaní.
En la meitat de l'àpat, és l'hora de sorprendre-us amb el peix i la carn: primer, un turbot amb bolets de temporada, verdures brasejades i escuma cítrica de cava; després, melós de vedella sobre brioix a l'anglaise amb reducció de vi i sàlvia cruixent.
Per acabar un àpat com aquest, no es pot satisfer el paladar amb postres qualssevol: us espera un sorbet de pastís de formatge, macarons i fruita.
Un menú degustació farcit d'excel·lència que connectarà directament amb la vostra cara més 'foodie'.