FAQS
Quan obrirà i tancarà el festival?
Tant dissabte 25 com diumenge 26 començarem a les 11h i tancarem les portes a les 23h, amb servei de cuina ininterromput.
Hi haurà plats per a celíacs? I opcions vegetarians o veganes?
Sí, trobaràs opcions de tot tipus, no et preocupis. A sota d’aquest document hi ha tota la informació.
Hi haurà una zona d'aparcament habilitada?
No, tot i que la zona disposa de molts aparcaments privats disponibles durant tot el cap de setmana. Malgrat tot, et recomanem que vinguis en transport públic.
Com puc arribar amb transport públic?
Si véns en metro, baixa a l'estació de Sant Pau - Dos de Maig (L5) o a l'estació d'Encants (L2). Si véns en bus, pots agafar el D50 i el V23 (Dos de Maig - Còrsega) o el 19, 47 i H8 (Av. Gaudí).
Podré entrar amb bicicleta al festival?
No, no està permès l'accés de bicicletes, patinets, patins o altres vehicles de tracció humana.
Podré entrar amb animals al festival?
Lamentablement no.
Per on s'accedeix al recinte?
Pel carrer Rosselló, 515.
Podré comprar l'entrada allà mateix?
Sí, podràs comprar-la el mateix dia del festival per només 5€. Als accessos del recinte hi trobaràs un codi QR des del qual podràs comprar la teva entrada sense haver de passar per cap taquilla. En passar pel control d'accés, te la validaran.
Si prefereixes comprar l’entrada a la taquilla, també tindrem un punt de compra físic (on només s'acceptarà targeta).
Els nens hauran de pagar entrada?
Els menors de 12 anys (12 inclosos) podran entrar gratuïtament al Festival. Només es demanarà un document que provi l'edat.
Com puc inscriure'm a les activitats, tallers i tastos?
Un cop hagis entrat al recinte, el mateix dia del Festival, podràs inscriure't a l'activitat que vulguis de forma gratuïta a través del nostre sistema cashless.
Què puc fer si una activitat ja està plena?
A vegades hi ha baixes de darrera hora. Si queden places lliures en una activitat, les primeres persones que hi hagi a l'entrada fent cua podran entrar i gaudir de l’activitat.
I com puc inscriure els nens a les activitats infantils?
Allà mateix, al festival, podràs inscriure'ls sense problemes.
Tinc el Pack Foodie. ¿El correu de confirmació de compra ja serveix com a entrada?
Dins del correu de confirmació hi ha el teu Ticket Digital. És el que hauràs de mostrar als accessos perquè puguin activar el teu saldo i entregar-te la totebag amb tot el material del Pack Foodie.
L'aforament és limitat?
Sí, hi ha un aforament que no podem superar. Quan es completi l'aforament, s'habilitarà una cua d'espera a l'accés perquè puguis entrar a mesura que es vagi buidant el recinte.
Com funcionarà el sistema cashless de pagaments?
Si tens el Pack Foodie:
A l'accés hauràs de mostrar el codi QR que hi ha al teu Ticket Digital. El personal de l'accés l’escanejarà i serà llavors quan s'activaran els teus 30€ de saldo.
Si et quedes amb gana o set, no et preocupis: podràs recarregar el teu saldo tantes vegades com vulguis. Només hauràs d'accedir a la pestanya "Recarregar" del teu Ticket Digital.
Amb l'entrada general:
Escaneja un dels codis QR que trobaràs fàcilment pel recinte i crea el teu perfil: obtindràs el teu Ticket Digital. Podràs recarregar-lo amb el saldo que vulguis, quan vulguis, des d'on vulguis.
Quan tinguis saldo al teu Ticket Digital, ja podràs anar a la zona dels cuiners i començar a gaudir del festival.
(Si el món digital no t’entusiasma, també pots demanar una targeta física als stands "Suport Sistema Pagaments". Allà te la recarregaran. Potser hauràs de fer una mica de cua!)
Què faig si tinc algun dubte o problema amb el meu Ticket Digital?
Dins del recinte trobaràs dos stands "Suport Sistema Pagaments" amb personal de Time Out. T'ajudarem!
Taula d’al·lèrgens i opcions
SALATS |
Detall al·lèrgens |
Opcions |
Restaurant KAO STREET |
||
Sheng jian bao amb vedella, porc, coriandre, ceba i maionesa de sriracha |
Gluten, sèsam i soja |
|
Restaurant VIRENS |
||
Molletes de galta ibèrica, formatge i poma amb oli |
Lactosa, sulfits, gluten, ous i traces de soja |
|
Restaurant XUBA |
||
Taco de gall pibil i ceba envinagrada amb clementines |
Api i sulfits |
Apte per a celíacs |
Restaurant XEIXA |
||
Caneló de galta ibèrica amb compota de poma i avellana amb oli |
Lactosa, gluten, fruits de closca i ous |
|
Restaurant TAPAS 24 |
||
Croquetó de pollastre, gall i llonganissa |
Gluten, ous, Azufer i sulfits |
|
Restuarant NORU |
||
Torrada amb hummus d'edamame i amanida de cirerols i espàrrecs verds amb oli |
Gluten, lactosa i fruits secs |
Apte per a vegans |
Restaurant LES TRUITES |
||
Truita de croissant i pernil ibèric |
Gluten i ous |
|
Restuarant RIAS KRU |
||
Tàrtar de gamba blanca Arrom amb noisette mantega en torrada i topping d'avellana |
Fruits secs, gluten, marisc i lactosa |
Apte per a peixetarians |
Restaurant KINTSUGI |
||
Yakitori de pollastre brasejat amb salsa yakitori |
Soja i sèsam |
Apte per a celíacs |
Restaurant DR. ZHANG |
||
Noodles Dan Dan de porc amb poma, pebre de Sichuán i avellana |
Gluten, cacauets, soja, api, sulfits i fruits de closca |
|
Restaurant DILLOS |
||
Patata al forn amb mantega, pulled pork, ceba envinagrada, salsa de coriandre i praliné picant d'avellana |
Fruits Secs, lactosa i ous |
Apte per a celíacs |
Restaurant MY FUCKING RESTAURANT |
||
Albergínia a la brasa amb kimchi de col xinesa i arròs, praliné de cacauets salats i menta |
Cacauets |
Apte per a vegans i celíacs |
Restaurant ROOSTER & BUBBLES |
||
Botifarra artesana amb puré de mongeta, mantega, calçots, cruixent de carbassó i allioli de pera |
Gluten, ous, lactosa, fruits secs i sulfits |
Apte per a celíacs |
POSTRES |
||
DELATERRA BY DELACREM |
||
Gelat de pera amb mantega torrada i farigola |
Lactosa i traces de fruits secs |
|
Gelat d'avellana |
Lactosa i fruits secs |
|
Sorbet de maduixes ecològiques |
Traces de lactosa i traces de fruits secs |
|
Sorbet de poma al forn amb canyella |
Traces de lactosa i traces de fruits secs |
|
Gelat de torró d'Agramunt |
Lactosa, fruits secs i ous |
|
MARU BOTANA |
||
Rogel: Capes de massa fina crocant, amb dolç de llet i merenga italiana |
Gluten, lactosa i ous |
|
CUVO |
||
Brownie farcit amb nous i xocolata negra, amb crema d'avellanes i xocolata, topping de maduixes i cireres i pols de festuc amb oli |
Gluten, fruits secs, traces de lactosa i soja |
Apte per a vegans |