Hi ha afirmacions que són indiscutibles, com que ens encanti que els tomàquets que hem comprat tinguin "el gust de sempre"; saber que el peix que tenim a taula ha estat pescat en les mateixes aigües on ens capbussem a l'estiu; o que l'oli que dona un toc especial al nostre esmorzar ha nascut d'aquelles oliveres que sempre contemplem a banda i banda de la carretera. Perquè tot això sigui possible hi ha persones que cada dia dediquen la seva suor a portar-nos el millor producte a casa i a la nova edició de Benvinguts a Pagès La Festa tindrem l'oportunitat de conèixer-los en persona! El primer cap de setmana d'octubre, els dies 1 i 2, arriba la setena edició de la cita de la pagesia catalana per guiar-nos i ajudar-nos a saber l'origen i les qualitats dels productes que neixen al territori; per fer-nos valorar la feina dels treballadors que els fan possible; i per animar-nos a continuar consumint productes de proximitat la resta de l'any. Un total de 180 explotacions agroalimentàries d'arreu de Catalunya ens obriran les portes per ensenyar-nos com treballen i animar-nos a tastar les seves produccions. També hi trobareu noves rutes carregades de teca, patrimoni i paisatges espectaculars, i centenars de restaurants i allotjaments per arrodonir l'experiència. Us hi animeu? Totes les activitats són ideals per gaudir amb els més petits perquè ells també coneguin la importància de familiaritzar-nos amb els aliments.
A la web de la cita podreu cercar per tipologia de productes i per comarques i reservar la vostra visita gratuïta prèviament. No us oblideu de fer-ho, ja que serà obligatori presentar la reserva per gaudir de les activitats!
Continueu llegint perquè us expliquem totes les novetats d'enguany.