Showcookings
Durant aquests dies, al Pla de Palau trobaràs cuiners de referència fent el que més els hi agrada: cuinar en directe! A més a més, podràs tastar les seves preparacions acabades de fer i llepar-te els dits!
La festa més ‘foodie’ de Barcelona, el Born Street Food, celebra una edició especial en honor a les Festes de la Mercè per segon any consecutiu. Serà el cap de setmana del 14, 15 i 16 de setembre, quan els millors xefs del Born i les botigues més gourmets es donin cita al Pla de Palau per oferir les seves delícies a tots aquells que les vulguin assaborir, al ritme de la música. Segueix llegint, perquè t’expliquem i t’ensenyem una mostra de tot el que podràs trobar. I no hi faltis, t’encantarà assaborir-la!
Durant aquests dies, al Pla de Palau trobaràs cuiners de referència fent el que més els hi agrada: cuinar en directe! A més a més, podràs tastar les seves preparacions acabades de fer i llepar-te els dits!
Les botigues més gourmets i la Confraria de Pescadors s’ocupen de portar els productes més frescos, que després es transformen sota receptes creatives que no perden la frescor.
Algunes de les propostes que es trobaran al Born Street Food són els arrossos de la llotja del 1881 per Sagardi, preparats a foc lent en paelles que omplen l’espai amb la seva fina aroma.
També es podran assaborir tapes i més tapes preparades al moment i d’allò més apetitoses. Entre elles, destaquen les creacions de Dani Rueda, de Tapeo.
A més de bones propostes de cuina catalana, també podreu assaborir delícies arribades de terres més llunyanes, com els mítics tacos mexicans de Joan Bagur.
No hi faltaran les bones carns elaborades amb ‘savoir faire’, com la clàssica graella basca de vaca vella dels germans Viñaspre de Sagardi.
I no us preocupeu si aneu fora de l’horari clàssic de menjar i no us ve de gust fer un gran àpat. Hi trobareu delícies per tastar a qualsevol hora, mentre feu una copeta, com la deliciosa selecció de formatges d’Eva Vila de Vila Viniteca.
El Born Street Food és un projecte gastronòmic de l’associació Barcelona Born Gourmet, format pel col·lectiu de xefs, restauradors i botiguers d’aquest barri històric: Vila Viniteca, SAGARDI Cuiners Bascos, Llamber Taberna Gastronómica, Restaurant Estimar, Tapeo Born, ORIO Gastronomia Basca, La Vinya del Senyor, OAXACA Cuina Mexicana, Golfo de Bizkaia, Chigre 1769, Bodega La Puntual, EUSKAL ETXEA Taberna, PORK... Boig per tu, 1881 Per Sagardi, Bodega Vidrios y Cristales, SAGÀS Farmers, Cooks & Co, Bar Ángel, Confraria de Pescadors de Barcelona i Euskalzaleak.