Tot el que podreu fer (i assaborir) al Vermut & Soul 2025

Aquest maig torna el paradís del vermut al Port Vell de Barcelona amb noves rutes, tallers, passejades en goleta, maridatges amb xocolata i un photocall de 360º per petar-ho a les xarxes!
Vermut & Soul
Vermut & Soul
Time Out en col·laboració amb Vermut & Soul
Publicitat

Teniu ànima de vermuters? Aleshores reserveu del 9 a l’11 de maig, perquè arriba la novena edició de Vermut & Soul, el festival més festiu i deliciós que celebra la cultura de l’aperitiu davant del mar. Vermuts clàssics, propostes atrevides, braves icòniques, música en directe, tallers i experiències úniques us esperen al Port Vell, sota el sol de primavera. I enguany... ve ben carregat de sorpreses!

Seguiu llegint i descobriu, en tres grans glops, tot el que us espera entre brindis i ballarugues.

Una família nombrosa de begudes

Perquè no hi ha bon aperitiu sense el bon vermut que els dona nom, enguany han reunit un assortiment espectacular: des del clàssic Miró de Reus, passant per Murcarols, El Bandarra, Dos Déus, Antich (també en versió sense alcohol), Lo Traguet, Vermut de Luna, Pocasolta, Sa Concha, i les noves incorporacions de Padró&Co. i Regal Rouge.

I encara n’hi ha més: Vins x Tu Events, Torres, Siderit, Turmeon i Carviresa completen la carta, que també inclou cava, vins i destil·lats com la ginebra. Moritz porta la cervesa i els refrescos, la ratafia hardcore va a càrrec de l’Hostia i els fans del còctel podreu assaborir les barreges de La Habana Cocktail Bar.

Vermuts i... xocolata i formatges!

Us imagineu combinar vermut amb formatge curat... o amb xocolata negra? Doncs a Vermut & Soul 2025 no caldrà imaginar-ho, ho podreu viure! Enguany s’estrenen nous tallers de maridatge de la mà de Las Vermudas University i Vermuts Padró&Co., que us guiaran en un viatge sensorial per descobrir com el vermut pot potenciar sabors inesperats.

I com que el maridatge no només es fa en copa i plat, també podreu embarcar-vos en una goleta clàssica de fusta per gaudir d’un passeig amb música, posta de sol i un vermut Dos Déus a la mà. Una experiència premium, amb vistes a l’skyline de Barcelona i consumició inclosa. Impossible no brindar!

Ah, i no oblideu el vostre millor outfit: enguany hi ha un photocall 360º patrocinat per Dos Déus perquè us graveu ballant com mai.

Dècibels a tope

La festa es balla. I a Vermut & Soul això vol dir molt de swing, rumba, soul i funk. Grups com Alma de Boquerón, Ster Wax & The Soulful Trio, Sweet Marta & Johnny Bigstone, o Marc Uroz & Vicente Marín posaran ritme en directe, mentre que la mítica Lola Van DJ Truck s’encarregarà de punxar temassos des del migdia fins al vespre. I si us ve de gust moure l’esquelet amb més art que tècnica, apunteu-vos a una de les classes obertes de ball: bon humor, passos nous i molta connexió entre vermuters.

En voleu més? Aproximeu-vos a Ràdio Vermut, l’emissora oficial de l’esdeveniment, amb entrevistes, shows i música en directe per posar-li veu al festival.

Gastronomia per llepar-se’n els dits

Si hi ha una cosa que aquest festival fa com ningú és menjar bé. Des dels clàssics com les braves de Bravas Barcelona by La Porca o les croquetes d’Olivé, fins a sabors del món com els rotllets vietnamites de Little Viet, els tacos de Cal Pastor, la pizza artesana d’Una Pizza o les delícies sense gluten de Kaizen. I si sou dels que berenen com autèntics àngels, passeu pel stand de Casa Rafuel, l’influencer de la cuina que fa art amb una planxa i uns ous.

A més, podeu sumar-vos a les nostres rutes gastronòmiques de braves o croquetes i descobrir les millors de la ciutat sense moure-us del recinte. Us va més el tast? Hi ha tallers per aprendre a preparar vermut, i fins i tot un divertit Speed Vermouth per descobrir quin és el que més s’adapta a la vostra personalitat.

M’hi apunto! Més informació?

Com sempre, la vostra entrada pot incloure beguda i aperitiu (com les patates i olives d’Espinaler, per exemple), i hi ha packs especials amb més beguda, menjar i activitats. Els preus van des de 5 € fins a 15 €, segons el dia i el tipus d’entrada.

L’esdeveniment té lloc al Moll de la Fusta del Port Vell de Barcelona [M: Barceloneta (L4), Drassanes (L3)]. La fira obre les portes el divendres a les 17 h de la tarda, per començar bé el cap de setmana, i tanca l’accés a les 22 h.

Dissabte, podreu entrar a les 11 h del matí o a les 17 h de la tarda, i les portes es tancaran a les 15.30 h del migdia i a les 22 h de la nit, segons el torn escollit.

Diumenge, l’entrada serà possible a les 11 h del matí o a les 16.30 h de la tarda, i l’accés estarà obert fins a les 15 h del migdia o les 20 h de la tarda.

Us recomanem arribar amb temps per gaudir al màxim de tot el que ofereix el festival: tallers, música, passejos, gastronomia i molta, molta ànima vermutera. Us hi apunteu? Aconseguiu aquí les entrades.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat