Restaurant La Balsa
Aquest restaurant-terrassa envoltat d'arbres i vegetació, i lluny del soroll va guanyar el Premi FAD d’Arquitectura l’any 1979, just després de la seva inauguració.
A La Balsa (Infanta Isabel, 4. FGC: Av. Tibidabo) hi podreu degustar un menú que consta d'un pica-pica de bunyols de bacallà amb salsa romesco i coca d'escalivada amb anxoves del Cantàbric; uns entrants de sopa de farigola amb ou escalfat amb la seva torradeta, caneló de pularda amb crema de foie i salsa oporto; un plat de peix fet de calamars de platja farcits i ceba caramel·litzada; un plat de carn de garrinet ibèric confitat i cruixent amb poma al cardamom; i postres de gelat de Kéfir amb pa de pessic de pistatxo i escuma de gerds.
Podreu gaudir del menú en qualsevol dels següents horaris, excepte festius. Migdies de dilluns a diumenge de 13.30 h a 15 h i nits de dilluns a dissabte de 20.30 h a 22.15 h.