Restaurant Cruix
Restaurant Cruix

Us convidem a un àpat insòlit!

Sortegem tres experiències gastronòmiques per a dues persones en tres restaurants sorprenents de Barcelona. Trieu la que més us agradi i encreueu els dits!

Publicitat

Voleu assaborir un menú únic? Prepareu les vostres panxes perquè a Time Out tornem a estar de sorteig! Us proposem tres menús de tres restaurants de Barcelona que ho estan petant per tal que trieu el que més us agradi i l’assaboriu amb un acompanyant. Podeu triar entre un restaurant envoltat de vegetació, un altre situat als baixos de la Casa Milà (La Pedrera) o un local petit, acollidor i innovador, especialitzat en arrossos. Els menús i els restaurants són ben variats!

Podeu participar fins al 17 de febrer omplint el formulari que trobareu a continuació (i recordeu llegir i acceptar les bases legals!). I no deixeu de llegir, perquè a continuació us expliquem las delícies que podreu assaborir a cadascun dels restaurants. Molta sort!

Ho sentim, aquest formulari ja no accepta enviaments.

Restaurant La Balsa

Aquest restaurant-terrassa envoltat d'arbres i vegetació, i lluny del soroll va guanyar el Premi FAD d’Arquitectura l’any 1979, just després de la seva inauguració.

A La Balsa (Infanta Isabel, 4. FGC: Av. Tibidabo) hi podreu degustar un menú que consta d'un pica-pica de bunyols de bacallà amb salsa romesco i coca d'escalivada amb anxoves del Cantàbric; uns entrants de sopa de farigola amb ou escalfat amb la seva torradeta, caneló de pularda amb crema de foie i salsa oporto; un plat de peix fet de calamars de platja farcits i ceba caramel·litzada; un plat de carn de garrinet ibèric confitat i cruixent amb poma al cardamom; i postres de gelat de Kéfir amb pa de pessic de pistatxo i escuma de gerds. 

Podreu gaudir del menú en qualsevol dels següents horaris, excepte festius. Migdies de dilluns a diumenge de 13.30 h a 15 h i nits de dilluns a dissabte de 20.30 h a 22.15 h.

Restaurant Cruix

No arriba a un any de vida i ja s’ha convertit en un imprescindible barceloní. Aquest encantador local de l'Eixample us ofereix un menú ben complet!

Al Cruix (Entença, 57. M: Rocafort) hi podreu degustar, entre moltes altres coses, cintes de carabassó al pesto, xurros de bacallà amb escuma d'allioli, tàrtar de salmó 'perú' o arròs amb gamba a l'allet. Quines delícies! 

Podreu gaudir d'aquest menú en horari de migdia (13 h a 16 h) o nit (20 h a 22 h) de dimarts a dijous.

Publicitat

Cafè de la Pedrera

Què millor que degustar un menú deliciós en un lloc que va modelar el gran geni modernista Antoni Gaudí? Aquest espai ubicat als baixos de la Casa Milà és tot un luxe i un lloc ideal que fusiona cultura, art i bona gastronomia. 

Al menú del Cafè de la Pedrera (Passeig de Gràcia, 92. M: Diagonal) trobareu una 'coca vitello tonnatto' amb ricota, pera al vi i ruca; crema bullabessa amb caneló vegetal, musclo i 'rouille'; llom de peix espasa a la bearnesa amb carabassa i poma i trompeta de la mort; pintada farcida de foie i dàtils al Porto, xirivia i tempura de bimi; i, per últim, matisos de sachertorte.

Podreu gaudir del menú de dilluns a dissabtes en horari de migdia i nit, i els diumenges en horari de migdia. Alguns dels plats poden variar segons estacionalitat.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat