L'1 i 2 de juliol, al Museu de la Pell d'Igualada se celebra el VadeFoodies, el festival de noves tendències gastronòmiques. La segona edició d'aquest festival es dividirà en dues parts: l’interior del Museu es destinarà a xerrades i conferències, i a l’exterior, s’instal·laran les parades dels restauradors i bodegues, on es podran tastar les darreres tendències gastronòmiques, així com assistir a diversos showcookings en directe.
Podreu veure xerrades i participar en degustacions sobre emprenedoria gastronòmica i el món del pa (amb Xevi Ramon, que és conegut com el Ferran Adrià del pa). A més, el xef Pebalo Ortega farà un showcooking de cuina peruana per mostrar-vos què és això de la cuina de fusió. També es parlarà d'ètica alimentària, cuina sana (amb el xef Xavier Pellicer del restaurant Céleri), disseny de les etiquetes de vi i cuitats veg-friendly. El programa de xerrades es tancarà amb una sobre el xocolata com a plat estrella.
També trobareu una zona de degustació de cerveses de tot tipus: torrades, lagers, aptes per celíacs, 100% malta... Trieu la vostra!
Com a novetat, enguany dins el VadeFoodies se celebrarà el VadeVins, que consistirà en un tast dels vins més especials de les 11 DO catalanes. Totes les bodegues oferiran una degustació de les seves joies més exclusives i també podreu comprar els seus vins.