Si ja enyoreu aquelles nits d’estiu, de calma, de fresca i de copa en mà, dissabte 2 de novembre teniu l’oportunitat de viure una vetllada especial, acompanyats dels millors vins negres de DO Penedès en una localització magnífica. Dansa, gastronomia, art i diversos cellers d’alta gamma es fusionaran al Recinte modernista de Sant Pau per oferir-vos una proposta d’allò més especial.
La nit començarà a les 19 h amb un espectacle de dansa segmentat en quatre coreografies, que representaran el viatge evolutiu del vi des de la vinya fins a la final degustació del vi. I perquè vosaltres també pugueu degustar l’autèntic sabor dels vins DO Penedès, durant les quatre hores de vetllada podreu triar entre 12 cellers (descobriu-los a continuació) per tastar i descobrir tants vins com vulgueu.
A més, si entre tanta oferta us entra la gana, podreu acompanyar les vostres eleccions de vins amb una proposta gastronòmica en forma de pica-pica d’allò més deliciosa (veieu el menú a sota, perquè se us farà la boca aigua!).
Menú a càrrec del restaurant El Gat Blau de Vilafranca del Penedès:
- Mini canelons d’ànec mut del Penedès i la seva salseta al vi negre amb pinyons
- Mandonguilletes de Gall guisades amb patatones
- Cremós de moniato amb saltejat de bolets a l'oli d'arbequina
- Salmó fresc marinat a l'oli d'oliva amb anet
- Anguila fumada del Delta amb tomàquet de Montserrat.
- Stics de formatge d'ovella curat
- Daus de formatge Pecorino Moliterno trufat
- Pa de pipes amb toc de sal
Postres a càrrec de Mi&Cu Gourmet, que ens presenta una de les seves delícies de bombons amb vi seleccionats especialment per l'acte, ja que fan una combinació sorprenent i llaminera amb els vins negres Penedès.
- Albet i Noya: Reserva Martí 2012 i La Milana 2015
- Bodegues Pinord: Pi del Nord 2016
- Can Bas - Domini Vinícola: Can Bas Monreal 2015, Can Bas Monreal 2016, Can Bas La Capella 2015, Can Bas La Capella 2016, Can Bas Únic 2014
- Can Feixes: Can Feixes Reserva Especial 2007 i i Can Feixes negre Tradició 2009
- Família Torres: Mas La Plana 2015
- Finca Viladellops: Turó de les Abelles 2016, Finca Viladellops 2016
- Jean Leon: Vinya La Scala Cabernet Sauvignon Gran Reserva 2013
- Oriol Rossell: Rocaplana Syrah 2017 i El Carro Gros 2015
- Parató: Parató Samsó 2016 Eco i Parató Passió 2003 Edició Exclusiva
- Parés Baltà Hisenda Miret 2017 i Marta de Baltà 2015
- Sumarroca: Bòria 2015
- Vins El Cep: GR5 Senders negre de terrer 2017
El preu de la vetllada és de 40 € i podeu comprar les vostres entrades fins al divendres 1 de novembre. Afanyeu-vos perquè només hi ha 250 places!