Per on començo a cuinar un plat equilibrat? Com planifico una alimentació saludable i natural? Què he de comprar i on? Saber triar, comparar, diferenciar i substituir ingredients és un art que convé conèixer per tal de mantenir una alimentació variada i sana. Mai és tard per començar a menjar bé i aprendre noves receptes i tècniques de cuina útils i senzilles! Lara Petrella, qui us guiarà a través d'aquest taller, ha viatjat fins a l'Índia per formar-se i submergir-se en la nutrició Ayurveda i descobrir nous menús rics i equilibrats. Vols conèixer-los tu també?
El taller inclou una guia de receptes pràctiques i ràpides per al teu dia a dia, una guia de la compra intel·ligent i sostenible i una demostració de tècniques de cocció i pràctica de les receptes.
Menú:
Risotto de carabassa amb bolets
Thai arrissi noodles
Masala chicken curri
Peix al forn amb vegetals
Timbal de quinoa amb mongetes i alvocat