Cal Sala

  • Restaurants | Cuina creativa
  • preu 2 de 4
  • Fora de Barcelona
Publicitat

Time Out diu

El beguerdà és terra de bolets, aquí cada tardor la fal·lera boletaire envaix la comarca i cristal·litza en caps de setmana on els pixapins s'afanyen a rastrejar els vorals de la muntanya, ja repassats per boletaires experts (encara que el més senzill és visitar algun dels mercats i fires gastronòmiques dedicades al tema). Segurament, part de la millor cistella ja la tenen a Can Sala, el restaurant amb més tradició micófila de la comarca i sens dubte un dels llocs més interessant per tastar la cuina del bolet a Catalunya.

Obert l'any 1971 per Ramon i Montserrat Sala, responsables del menjador, per Miquel Màrquez, marit de la Montserrat, a la cuina, tenen un tret imbatible: els millors bolets del món són a l'abast de la seva cistella. Propostes? Les que volgueu: rovellons amb daus d’ibèric, ceps amb crema i foie, llenegues amb turbot, fredolics amb llaminadura de conill... Cuina de la terra, plena de saviesa.

Detalls

Adreça
Passeig de la Pau, 27
Berga
Horaris
De dt. a dc. de 13 a 15.30 h. De dj. a ds. de 13 a 15.30 i de 20 a 22.30 h. Dg. de 13 a 15.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà