Ressenya

Can Vador

3 de 5 estrelles
  • Restaurants
  • Dreta de l'Eixample
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

Quan s'entra per primer cop a Can Vador es té la sensació d'haver baixat del cotxe, enmig de la natura, per topar amb un bon lloc per menjar, sobretot carns a la brasa. El perfum inconfusible i els seus murs de maó antic i fusta hi donen aquest aire tradicional dels ambients rústics de les velles masies. Si a més es vol menjar bones peces a la brasa, el lloc és el just. Hi ha un uruguaià al capdavant d'una graella dissenyada a la manera rioplatense, és a dir, amb la possibilitat de posar la carn a altures diferents i amb l'enreixat que permet circular el greix sense caure sobre la brasa, impedint així la incòmoda flama.
La família Blanchart, amb el jove Oriol al capdavant, va dissenyar i va decorar aquest restaurant còmode, alegre i amb materials nobles en la seva construcció, la qual cosa hi aporta també un estil modern i actual. Té diverses sales, les taules estan prudentment separades per comoditat dels comensals i molt ben parades. El servei és eficient i gens enganxós. La carta que ofereix és variada i, segons explica l'Oriol, està “basada, principalment, en productes a la brasa. Graellades, xoriços, vedella o bou”. Naturalment, hi ha també amanides i una varietat interessant de torrades amb embotits ibèrics i formatges. A Can Vador “pretenem que els clients se sentin com a casa, intentant que, mitjançant el nostre caràcter i la decoració basada en una temàtica rústica i acollidora, puguin viure l'experiència de les tradicionals rostidories antigues”, explica en la seva presentació i “seguint fidelment la nostra filosofia, apostem per l'artesania a l'hora d'elaborar els nostres plats”.
En gran part aconsegueixen complir amb aquestes intencions i destaquen per sobre de tot els plats a la brasa. El dia de la nostra última visita vam gaudir d'una graellada amb carn de vedella, botifarres, xoriço crioll, xistorra i, a petició nostra, un pollastre que era molt saborós. Les croquetes casolanes van obrir el foc i una botifarra ibèrica amb samfaina va ser la delícia amb la qual vam completar el panorama. També s'hi poden assaborir peixos salvatges a la brasa, sobretot turbot, i altres ofertes marineres com el bacallà amb samfaina, un dels plats estrella juntament amb les carns.
La carta de vins és millorable i té bons vins de la casa. Al migdia ofereix un menú de 14,99 € i el menú graellada, precedit d'amanida i pa amb tomàquet i amb postres, costa 24 €. – Marcelo Aparicio

.

Detalls

Adreça
Diputació, 357
Eixample Dret
Barcelona
08009
Transport
Tetuan (Línies: L2)
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà