En un menú de migdia molt recomanable, al Club Suizo hi apareixen i desapareixen receptes suïsses com els knopfli –una mena de nyoquis més petits, fets amb mantega i formatge– o el bratwurst suís, de sabor molt més delicat que l’alemany i fet amb carn de vedella. El dimecres és el dia més suís de la setmana, en què, a més de les receptes de la carta, no és estrany poder gaudir al menú d’un bon rösti, “una truita de patata sense ou”, com el defineixen aquí. La patata, lligada amb mantega i gratinada amb formatge, al forn, sol acompanyar un estofat de vedella amb nata. Menjar això ens fa venir ganes d’envair Polònia en un dia gèlid!
Com la hackbraten, un pastís de carn picada d’origen alemany que pot anar farcit d’espinacs. La part italiana ens arriba gràcies a uns macarrons amb poma. Per poder oferir aquestes receptes tenen un proveïdor exclusiu; articles com la bündnerfleisch, carn de vedella curada dels Alps, arriben directament de Sankt Gallen.