El seu nom és un baluard de la cuina tradicional catalana ben entesa i amb 'savoir faire'. L’experiència ho és tot, diuen, i en el cas de Fermí Puig es tradueix en marca de qualitat, respecte per les receptes clàssiques i precisió en les coccions i els gustos. Ja fa uns quants anys que Puig, juntament amb el seu inseparable cap de sala, Alfred Romagosa, va obrir aquest restaurant. Una fórmula a bon preu, tant al migdia com a la nit, i un servei servei, acollidor, amable i amb vocació. Puig eleva a alta categoria plats com un capipota amb samfaina, un rostit, uns calamars amb cigrons i una escudella amb galets i pilota.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Balmes, 175
- Barcelona
- Transport
- Gràcia (FGC)
- Preu
- €€€
- Horaris
- Dg. a dc. de 13 h a 15.30 h, dj. a ds. de 13 h a 15.30 h i de 20 ha 22.30 h
Discover Time Out original video