Afabilíssim i acolorit local grec de tapes i plats del dia on preval el fet vegetarià. Un dels socis, el francès Jerome Lafont –l’altre és grec, el Dmitri Koutz–, presumeix de ser dels pocs que tenen en carta el dakos, un plat amb una base de pa negre sec cobert d’amanides enriquides amb formatges, peix i patés vegetals. Tota la carta es basa en la tradició grega “amb vegetals ecològics quan és possible”. Exemples: la taramosalata –crema d’ous de salmó– i l’hummus van amb un pa de pita casolà, sòlid, humit, deliciós. I el cuiner, l’Ulises –sí, sembla fet a mida–, prepara plats del dia veggiefriendlies, com uns saborosos canelons de tres formatges. L’Itaka es troba prop de la intersecció de Pujades amb Marina, una terra de ningú molt interessant: té el turisme a un cop de roc, i alhora s’hi respira aires de barri-barri. Els dissabtes i diumenges al vespre hi fan música balcànica en viu.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video