Boca Chica és la cocteleria de Boca Grande, espectacular restaurant en el carreró més luxós de Barcelona, el Passatge de la Concepció. I la veritat és que en luxe i espectacularitat aquesta cocteleria tampoc es queda enrera: és habitual veure-hi tota la gent guapa de Barcelona, començant pels jugadors de futbol, tastar la seva cocteleria d'autor i de precisió. Xef i bartender tenen nom i cognom de renom: David Serra i Sergio Padilla. Ara, la cocteleria estrena una carta de maridatges molt, molt prometedora: bloody mary amb cotnes de bacallà artesanes, un còctel d'amaretto i fruites maridat amb un braç de gitano de mousse de foie, o un trago fet amb sake per acomanyar un tàrtar de tonyina.
La tendència encara no s'ha instal·lat a Barcelona, però tot arribarà: menjar a les cocteleries és un fet natural als Estats Units; aquí l'únic menjar que ens imaginem a la barra és un platet de cacauets perquè no se'ns regiri el drymartini a l'estómac. El 41º dels Adrià tristament va tancar, però a la ciutat ja comença a haver-hi una petita escena de restaurants i bars que fan del maridatge de còctel i teca la seva raó de ser.