Pastisseria La Palma

Pastisseria La Palma

  • Restaurants
  • Sant Martí
Publicitat

Time Out diu

El 1922, els avis de Ramon Pérez obrien la botiga d’ultramarins i conserves que aviat es convertiria en pastisseria. I tot i que bona part del negoci passa pels càterings per a empreses, a La Palma segueixen sent pastissers artesans. Estan orgullosos del torró de crema i del tortell de nata o crema, un clàssic de sobretaules de diumenge de la classe treballadora. Al Ramon i els seus els agrada sentir-se creadors d’il·lusions i formar part de les famílies del barri. I tot gràcies a unes postres.

Detalls

Adreça
Clot, 72-74
Barcelona
08018
Transport
Clot (Línies: L1-L2)
Horaris
De dt. a dv., de 8 a 15 h i de 16 a 20.30 h. Ds., de 8 a 20 h.Dg., de 8 a 17 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà