La pastisseria La Palma és una pastisseria familiar coneguda, emblema del barri del Clot, on cada dia elaboren productes a l'obrador que combinen qualitat i garantia. És una de les pastisseries artesanes més grans de Barcelona i funciona des del 1922.
Història
El 1922, els avis de Ramon Pérez, Ramon i Elvira, obrien la botiga d’ultramarins i conserves que aviat es convertiria en pastisseria. L'activitat va continuar de la mà de Ramon i Agustí, els fills del matrimoni. La pastisseria gaudeix d'una llarga història familiar i actualment ja la porten la tercera generació de la família.
Què hi podem trobar a la pastisseria La Palma?
Als aparadors d'aquesta pastisseria hi podràs trobar gran varietat de pastisseria dolça i salada: pastisseria, xocolates, galetes, fondant, esmorzars i berenars, preparat per emportar i càtering entre d'altres. Tot i que bona part del negoci passa pels càterings per a empreses, a La Palma segueixen sent pastissers artesans. En destaquen el torró de crema i el tortell de nata o crema, un clàssic de sobretaules de diumenge de la classe treballadora.
Productes especial diades
Elaboren pastissos dolços i tradicionals per Reis i el seu tortell, Quaresma, Pasqua, Sant Joan, la Castanyada, Nadal i Any Nou. A més d'aquests dies també hi ha diades més petites que també celebren per innovar i preparar alguna cosa especial.
Els millors canapès de Barcelona
És sabut que els canapès d'aquesta pastisseria triomfen a la ciutat. Compten amb una gran varietat de canapès de la combinació de diferents gustos com ara: Pernil de Jabugo, Pollastre, Crema de gambes, Rotllo de pernil, Caviar, Brioix de llonganissa, Cranc, Frankfurt, Formatge, anxova, salmó fumat, tonyina, foie-gras i sobrassada.
Botiga online i càtering
Els seus productes, a part de trobar-los a la botiga en físic que tenen situada al carrer del Clot, és possible trobar-los també a la botiga online. Aquest tipus de venda es pot fer a partir de compres de 15 €. Les entregues es fan des de les 12 del migdia i el transport té un cost de mínim 7 €.
Una altra manera de tastar els seus productes és a través del càtering, amb què la pastisseria t'ajuda a elaborar el menú ideal un cop sabuts el pressupost i les necessitats específiques. Entre les opcions a triar en destaquen l'assortiment de canapès, les safates de dolços, les safates d'embotits, les empanades o el pa amb tomàquet, entre d'altres.
Horaris
La pastisseria obre tots els dies de l'any. De dilluns a divendres l'espai és obert de 8 a 14.30 i de 16 a 20.30 h. Dissabtes, diumenges i festius obren de 8 a 15 h.