Les mini hamburgueses són una garantia d’èxit entre els petits, però també entre els adults famolencs que volen tastar tota la carta. A ells està dirigit el restaurant 101 Mini Burgers: que té el valor afegit que més que fer hamburgueses –sempre de carn no processada i de qualitat–, estan especialitzats a encabir receptes de butxaca entre pa i pa.
Alguns exemples: hamburguesetes amb foie gras i salsa de porto, amb allioli de tinta de calamar, de cigrons amb brou de carn, o també mini burgers especials fetes amb xistorra, salmó o tonyina. I també hi trobem receptes pensades directament per a vegetarians, com la de tofu amb salsa ponzu o de verdures amb cuscús.
A més, cadascuna de les hamburguesetes porta un pa diferent per a què la mescla de sabors sigui integral: pa de sèsam, de fonoll, o negre amb escates de sal o d'olives. I per postres, 'miniburgers' de xocolata amb sal i oli d'oliva, de crema cremada o de pastís de formatge amb confitura de gerds.