Amb una vista bonica davant del mar i a tocar del port de Barcelona, el 1881 del grup Sagardi –tota una institució en cuina basca a la capital– s’erigeix com el restaurant del Museu d’Història de Catalunya. Arrossos, marisc i peix del Mediterrani amb receptes del País Basc. No hi podien faltar les cocotxes de lluç ni el bacallà a la brasa, dos tòtems de la cuina del nord, com tampoc la mitjana, en aquest cas de vaca vella, d’uns 400 grams. Per agafar forces i assumir el tiberi que esteu a punt d’endrapar-hi, dirigiu-vos a la terrassa i deixeu-vos imbuir per l’esperit mariner tot assaborint un dels còctels i vermuts mentre us acompanya la brisa embriagadora del mar.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Museu d'Història de Catalunya
- Plaça Pau Vila, 3
- Barceloneta
- Barcelona
- 08039
- Transport
- Barceloneta (M:L4)
- Horaris
- De dl. a dg. de 13 h a 23.30 h. Terrassa fins la 1.30 h
Discover Time Out original video