El restaurant està especialitzat en cuina mediterrània. Els seus plats estrella són les paelles, el peix, les amanides, i les carns.
Lloc ideal per gaudir d'una de les millors vistes de la ciutat de Barcelona en un ambient romàntic i sofisticat.
Us proposa gaudir d'una excel·lent cuina mediterrània en un ambient exclusiu i d'estil modernista.
A la setena planta de l'hotel Silken Gran Havana. Una de les millors vistes panoràmiques de Barcelona.
Restaurant amb vocació d'oferir una panoràmica de l'amplitud gastronòmica de l'Índia. Estan especialitzats en plats fets al tendur, un forn de fang que s'alimenta amb carbó i les espècies es tiren directament sobre les pedres calentes.
Situat al centre de Barcelona, un oasi on degustar els millors plats de la cuina mediterrània, a banda de descansar i relaxar-te prenent una copa.
Aquest local a peu de platja és un bon exemple de com el típic restaurant mariner s’ha sabut renovar sense perdre la seva raó de ser.
Un establiment que va molt més enllà de l'etiqueta de tapes asiàtiques. La seva és una cuina primordialment japonesa, amb tocs llatins.
Cuina sempre actual i de temporada: tenen a primera línia els millors productes que dona cada estació.
Un petit oasi de glamur sota els principis de les noves cuines peruanes.
Proposa la combinació de dues cultures oposades, les de Brasil i Japó. Tenen una carta atrevida amb plats molt ben preparats.
El restaurant del Palau de la Música Catalana ofereix carta i menús de producte de proximitat tractat amb molta personalitat, fent especial èmfasis en la temporalitat.
A la primavera i a l’estiu les seves terrasses són punt inevitable de trobada per als qui gaudeixen amb el bon gust, el bon ambient i, sobretot, amb la bona taula.
Perfecte per fer-hi còctel o menjar cuina mediterrània en companyia d'unes bones vistes panoràmiques de la ciutat.
L’oferta és variada, amb receptes lleugeres, cuinades amb productes amb denominació d’origen.
Especialitzat en cuina de mercat i mediterrània, garanteix sempre productes frescos i de qualitat.
Restaurant de cuina mediterrània i tapes, especialitzat en arrossos, amb vistes al mar i al port de Barcelona.
Té una privilegiada ubicació, a peu de platja, tocant la sorra de la Barceloneta i amb una panoràmica dominada pel blau del mar.
Tot de la millor qualitat i en un local desenfadat. L'oferta és la de tota la vida però amb un punt de creativitat.
Amb un estil totalment propi, el xef Sergi Arola combina la seva creativitat amb la passió per les tradicions locals i els ingredients de temporada.
La fórmula és infal·lible: un sopar al mirador de l’Observatori i amb vistes privilegiades sobre la ciutat sencera.
Discover Time Out original video