1. Perquè tenen carn de la bona (i a la vista!)
Esperem que us hagueu afilat bé les dents perquè les necessitareu ben a punt per ficar queixalada a tot el ventall de carns que podreu tastar. I podreu escollir-les en funció de la seva pinta! Aquest restaurant és sens dubte singular per les seves cambres pròpies de maduració i el seu obrador, tot això obert i a la vista del client a tall de vitrina. Què us ve de gust? Com si es tractés d’una carnisseria, només cal que li feu una ullada al producte i decidir quin us crida més l’atenció. I és que al pis de dalt, batejat com LomoAlto, es comparteix el procés de selecció, el tall de la peça i la maduració més indicats per a cada comensal, des de les més suaus de 30 dies fins a maduracions extremes amb marca pròpia de la casa.
Vedella, vaca vella o bou? Algunes de les races més peculiars són la rossa gallega, Asturiana de les Valls, Avileña, Bruna dels Pirineus o Wagyu. Una de les missions del restaurant és fer de divulgadors de la cultura de la carn, així que qualsevol pregunta que tingueu, no dubteu en aixecar la mà, que us explicaran amb tot detall els secrets de les carns.