Els germans Acero, Raül i David, van de cara a barraca. Acero és “com una furgoneta aparcada de 'street food', amb els mínims: et menges la 'burger' i les patates, et beus la cervesa i adeu”. Ni postres ni cafè ni hòsties. Però redeu, quines hamburgueses. Es fan portar el producte del mercat de la Barceloneta i els discos són 150 grams de filet de pobre amb un toc (boví) secret.
I llimen coses supèrflues per seguir una ètica artesana de “tot es fa a la cuina”; l’èxit de la casa va amb pebrot i ceba caramel·litzada, cogombres, brie i maionesa de trufa. Aquesta gent s'han convertit en una petita potència: despatxen centenars d'hamburgueses en cap de setmana, i van directes al bàsic: les seves xips de moniato i la canya estan d'allò més bé. Encara que si us atreviu, hi ha un repte per vosaltres: la Doble Acero, de quatre pams, dos discos de carn de 150 grams amb bacó, cheddar, cogombre i ceba caramel·litzada.