Achaar
Foto: Irene Fernández Achaar

Ressenya

Achaar Bar

4 de 5 estrelles
  • Restaurants | Índia
  • El Poblenou
  • Crítica de Time Out
Mireia Font
Publicitat

Time Out diu

Darrere aquesta cantina índia d'aires moderns dedicada als confitats i als vins naturals hi ha els germans catalano-pakistanesos Alam, en Mani i en Majhid, i el seu cunyat Bilal Khan, amos de The Fish & Chips Shop, Baby Jalebi i Antonia’s Burger. Desgranem-ho. És una cantina perquè s’hi pot dinar, picar alguna cosa a la tarda i sopar. Per què confitats? La tècnica de preservar fruites, verdures, peix i fins i tot carn amb cítrics, espècies i oli de mostassa (al nord) i de sèsam (al sud), és tan habitual arreu del subcontinent com l’elaboració dels curris. En urdu, hindi, panjabi i persa, 'acha’ar' vol dir, precisament, "confitat".

La idea es concreta en dues cartes, de migdia i nit, amb opcions ben conegudes per la nostra terra (samosses, bunyols indis, 'butter chicken') i d’altres menys obvies; 'pani puri' (boles fregides i farcides de patata, cigrons, nabius, servides amb aigua de tamarinde i salsa de iogurt i menta), 'mash dal' (llenties blanques cuinades amb 'ghee', mantega clarificada índia) i 'vada pav' (hamburguesa de patata). De postres; lassi de mango o gelat de txai, per exemple. De vins naturals en tenen uns cent en rotació constant, deu dels quals s’ofereixen per copa.

Detalls

Adreça
Pere IV, 89
Barcelona
08018
Transport
Llacuna (M: L4)
Preu
€€
Horaris
De dl. a ds. de 12 a 16 h i de 19.30 a 23 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà