Darrere aquesta cantina índia d'aires moderns dedicada als confitats i als vins naturals hi ha els germans catalano-pakistanesos Alam, en Mani i en Majhid, i el seu cunyat Bilal Khan, amos de The Fish & Chips Shop, Baby Jalebi i Antonia’s Burger. Desgranem-ho. És una cantina perquè s’hi pot dinar, picar alguna cosa a la tarda i sopar. Per què confitats? La tècnica de preservar fruites, verdures, peix i fins i tot carn amb cítrics, espècies i oli de mostassa (al nord) i de sèsam (al sud), és tan habitual arreu del subcontinent com l’elaboració dels curris. En urdu, hindi, panjabi i persa, 'acha’ar' vol dir, precisament, "confitat".
La idea es concreta en dues cartes, de migdia i nit, amb opcions ben conegudes per la nostra terra (samosses, bunyols indis, 'butter chicken') i d’altres menys obvies; 'pani puri' (boles fregides i farcides de patata, cigrons, nabius, servides amb aigua de tamarinde i salsa de iogurt i menta), 'mash dal' (llenties blanques cuinades amb 'ghee', mantega clarificada índia) i 'vada pav' (hamburguesa de patata). De postres; lassi de mango o gelat de txai, per exemple. De vins naturals en tenen uns cent en rotació constant, deu dels quals s’ofereixen per copa.