1. Adobo/Adobar
    Foto: Adobo/Adobar | Adobo/Adobar
  2. Adobo/Adobar
    Foto: Adobo/Adobar | Adobo/Adobar

Adobo

  • Restaurants | Espanyola
  • preu 3 de 4
  • Sarrià
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

Adobo/Adobar va ser el restaurant d'Enrique Valentí, cuiner madrileny virtuós en l'actualització del sofregit. Després de vendre-se'l, el 2025 restaurant es va quedar amb el nom d'Adobo a seques. I encara que ja no hi ha el toc aventurer de Valentí –que buscava noves visions a plats de tota la vida a base d'adobs i condiments– a la carta hi trobareu plats de cullera i confort amb algunes innovacions prudents i bon producte, com per exemple una botifarra de cal Rovira amb mongeta del ganxet, o un capipota amb cigrons (que conviuen amb el cebiche de gamba vermella, escorça i germinats). Per cert, el local mereix una visita: situat en una casa senyorial de Sarrià, té una terrassa espectacular. 

Detalls

Adreça
Milanesat, 19
Barcelona
08017
Transport
FGC: Les Tres Torres
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà