1. Agreste, peix de roca a la planxa amb suquet i mini-pizza
    Foto: AgresteAgreste, peix de roca a la planxa amb suquet i mini-pizza
  2. Agreste, capeletti amb parmesà
    Foto: AgresteAgreste, capeletti amb parmesà
  3. Agreste, Roser Asensio i Fabio Gambirasi
    Foto: AgresteAgreste, Roser Asensio i Fabio Gambirasi
  • Restaurants

Agreste a l'hotel Serras

Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

No és cap secret: l'Agreste d'en Fabio Gambirasi, cuiner, i la Roser Asensio, cap de sala, és un dels millors restaurants de Barcelona, amb una relació qualitat preu-excel·lent i una personalitat fresca i silvestre i una gràcia a l'hora de tocar el producte de temporada que el fan únic. És al capdamunt de la Gràcia més feréstega, i això aporta un encant afegit al fet d'entaular-s'hi. I després de set anys de vida, l'Agreste fa el seu primer pop-up: fins a finals de juliol serà a l'hotel The Serras, oferint un menú degustació de set passes –només als migdies– on per 55 euros es podran degustar els seus plats més icònics, o menjar-los a la carta.

Estem parlant d'èxits per sucar-hi pa i on es creua el caràcter mediterrani i català del restaurant amb l'origen italià del xef, amb molta creativitat i maneres d'alta cuina a preus encara assequibles. Exemples? Un peix de roca a la planxa amb suquet i pizza fregida a la marinara –un plat magnífic per sucar-hi pizza!– o uns cappelletti artesanals de Parmesà, mantega i sàlvia tan ortodoxos com deliciosos, amb la filosofia de km 0 i suculència que ha fet del barri del Coll una adreça de peregrinació gastronòmica. 

Aprofiteu aquesta aparició, tant per anar a menjar a l'Agreste de la muntanya com a l'efímer del Gòtic: el mes d'agost el restaurant tancarà tot un any perquè la parella farà reformes a l'immoble per fer-s'hi una casa. Això no significa que estiguin tot un any tancats: aquesta deliciosa aparició a l'hotel Serras n'és una bona pista. 

Detalls

Adreça
Horaris
De dimarts a diumenge - de 13:00 a 15:30.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà