1. Alapar
    Scott ChasserotAlapar
  2. Alapar
    Scott ChasserotAlapar
  3. Alapar
    Scott ChasserotAlapar
  4. Alapar
    Scott ChasserotAlapar
  5. Alapar
    Scott ChasserotAlapar
  6. Alapar
    Scott ChasserotAlapar

Alapar

Una izakaya mediterrània on es fusiona la gastronomia mediterrània amb la nipona amb molt tacte i originalitat
  • Restaurants | Japonesa
  • preu 3 de 4
  • El Poble-sec
Publicitat

Time Out diu

On abans hi havia el Pakta de l’Albert Adrià, temple de la cuina nikkei amb una estrella Michelin, ara hi ha una izakaya mediterrània o un celler tradicional amb visió asiàtica, segons com es miri. El porten en Jaume Marambio i la Vicky Maccarone. Ell va cuinar al St. Rémy, al Saüc, al Gaudir i al Tickets, i ella va ser cap de sala a l’Hoja Santa i el Niño Viejo. Aquí fusionen la gastronomia mediterrània amb la cuina japonesa. Com? Amb molt tacte i originalitat. Exemples? 'Montadito' de calamar i cansalada ibèrica, gyozes de tres botifarres i favetes, guisat de pèsols amb sepionets i 'katsuobushi' i, de postres, xuixo de gelat de soja i caramel.

Detalls

Adreça
Lleida, 5
Poble-sec
Barcelona
08004
Preu
€€€
Horaris
De dj. a dl. d'13.30 a 17 h i de 20:24 a 0:30 h. Dimecres tancat.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà